wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
Kategorie
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Promocje
Opinie o produktach
Kontakt
Systemy płatności
  • PayU
Ankieta

Z którego systemu płatności korzystasz najczęściej ?


Hity sklepowe

Recenzje

Naruto #25

Naruto #25

Ocena produktu 5/5

Super wydana! ;) Przyjemnie się czyta Gorąco polecam! ;) Daje 5!!!!!!!

Autor recenzji: Zuzanna Koput
Data napisania recenzji: 19-08-2008

Naruto #26

Naruto #26

Ocena produktu 5/5

Naruto jest NAJLEPSZY!! ;* Nigdy nie widziałam tak superowej mangi!!! Jedyne co moge dać to 5,5,5 i tylko 5!!! ;*

Autor recenzji: Zuzanna Koput
Data napisania recenzji: 15-08-2008

Naruto #26

Naruto #26

Ocena produktu 5/5

Super sie czyta Super wydane nic innego nie mogę zrobić jak dać 5/5

Autor recenzji: Magdalena Giers
Data napisania recenzji: 01-08-2008

Mistrz Pú Pú (nowele)

Mistrz Pú Pú (nowele)

Ocena produktu 5/5

Miałam okazję zetknąć się z tą książką. Naprawdę świetna!! Polecam każdemu! ;D Mozna duzo dowiedzieć się o bóstwach taoizmu i historii Chin ^^

Autor recenzji: Joanna Dankowska
Data napisania recenzji: 21-07-2008

Naruto #26

Naruto #26

Ocena produktu 5/5

Powiem tak: Pięknie wydany(jak zawsze) Cudowna kreska *_* Lekko się czyta.... Nic innego nie moge dać jak 5!

Autor recenzji: Grzegorz Kędra
Data napisania recenzji: 09-07-2008

Naruto #21

Naruto #21

Ocena produktu 5/5

Wyśmienita MANGA!! Znakomite sceny walk wzbudzające wiele emocji :) polecam

Autor recenzji: Łukasz Szyba
Data napisania recenzji: 22-04-2008

Dragon Ball #02

Dragon Ball #02

Ocena produktu 5/5

Dawno, dawno temu, za górami, za lasami mieszkał sobie Son Goku. Naiwny malec o czystym sercu i potężnej sile. Pewnego dnia spotkał on Bulmę, ktora poszukuje Smoczych Kul. Są to magiczne Kule, które,…

Autor recenzji: Justyna Tomaszewska
Data napisania recenzji: 11-04-2008

Dragon Ball #16

Dragon Ball #16

Ocena produktu 5/5

super świetna mangaakiry torijamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor recenzji: Artur Kikosicki
Data napisania recenzji: 20-03-2008

Naruto #23

Naruto #23

Ocena produktu 4/5

Wspaniała manga zwłaszcza, że są nowe słóweczka, stanowczo polecam ocena oiektywna: 4+

Autor recenzji: Michał Modlich
Data napisania recenzji: 05-01-2008


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu